REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chuťovky s tresčími játry

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky rohlíků potřené pomazánkou připravenou z tresčích jater, zdobené nadrobno nakrájenou cibulí.


Ingredience:
1 konzervatresčích jater
1 kskrémového sýra
cibule
sůl
čerstvé rohlíky

Postup:

1. Ze střední části rovných rohlíků nakrájíme šikmo asi 3/
4 cm tlusté krajíčky
2. Okapaná játra utřeme se sýrem na hladkou pomazánku, ochutíme solí
3. Tresčí pomazánku nanesme na jednotlivé plátky rohlíků, které hustě posypeme nadrobno nakrájenou cibulí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy