REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z bílých fazolí a rajčat

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý salát z vařených nebo konzervovaných bílých fazolí, rajčat, cibule, ledového salátu, hrubozrnné soli a koření.


Ingredience:
300 gvařených bílých fazolí
200 grajčat
1 ksmenší ledový salát
1 ksčervená cibule
2 lžícebalzamikového octa
2 lžíceolivového oleje
čtyřbarevný mletý pepř
hrubozrnná sůl
petrželka

Postup:

1. Uvařené, propláchnuté fazole smícháme v misce s na plátky nakrájenými rajčaty a proužky cibule
2. Zakápneme olivovým olejem a balzamikovým octem, osolíme
3. Tác vyložíme listy ledového salátu, rozprostřeme salát, posypeme čtyřbarevným pepřem, sekanou petrželkou a podáváme samotné nebo s celozrnným pečivem.

Doporučení:

Místo vařených fazolí lze použít propláchnuté fazole z konzervy.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy