REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí filé v těstíčku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zmrazené filé obalené v těstíčku z hladké mouky, vejce a mléka, usmažené dozlatova.


Ingredience:
250 gzmrazeného filé
45 ghladké mouky
35 gtuku
1 ksvejce
2 lžícemléka
sůl
Rozpis na 2 porce:

Postup:

1. Částečně rozmrazené rybí filé rozkrájíme na dvě porce o tloušťce asi 2 cm
2. Osolíme a namočíme v těstíčku, které jsme připravili z vejce rozšlehaného v mléce a smíchaného s hladkou moukou
3. Filé smažíme zvolna v rozpáleném oleji, hotové poklademe na papírový ubrousek okapat.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme vařené brambory a tatarskou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy