REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vysoká, srstnatá, spárkatá – srna, jelen, daněk, muflon, kamzík

Lesnická polévka

Polévka připravená ze zvěřinových kostí, srnčího masa, nastrouhaného ementálu, vody, cibule, celeru, vejce a koření.

Myslivecká polévka

Hutná polévka z kostí a odřezků masa ze zvěřiny, kořenové zeleniny, bílého vína, jalovčinek a dalšího koření.

Polévka z kostí ze zvěřiny

Polévka ze zvěřiny, tentokrát z kostí jeleních, kančích nebo srnčích.

Zvěřinový vývar

Vývar z kančích kostí, srnčího masa, zeleniny a koření.

Zvěřinový vývar s krupicovými knedlíčky

Zvěřinový vývar z kostí a kořenové zeleniny, servírovaný s vložkou krupicových knedlíčků a případně i se ztraceným vejcem.

Zvěřinový vývar se svítkem

Polévka ze zvěřinového vývaru, se zeleninou, doplněná pečeným svítkem ze žampionů, vajec, strouhanky a bylinek.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy