REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Brynzové pagáčky

Slané pečené bochánky s chutí a vůní po brynze a dalších použitých surovinách. Skvěle se hodí jako mlsání k pivu či vínu.

Brynzové řezy

Slaný zákusek ze Slovenska. Brynza smíchaná s máslem, žervé, sterilovaným hráškem a na kostičky nakrájenou mrkví, servírovaná ztuhlá, nakrájená na plátky.

Langoše s klobásou

Kdo by neznal langoše? Na Slovensku je podávají s klobáskou.

Oškvarkové pagáče (škvarkové pagáče)

Originální recept ze Slovenska na pravé škvarkové pagáče. Jde o rodinný recept mámy zmrzlináře ze Slovenska, našeho kamaráda prodávajícího zmrzlinu ve stánku na Brněnské přehradě již před více jak 20 lety.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy