REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Dršťky po rumunsku

Uvařené dršťky servírované spolu s podušenou zeleninou.

Fasole verde (Fazolové lusky na smetaně)

Přestože jsou Rumuni národ velmi temperamentní, nemusíte mít obavy, že bude tento pokrm příliš pikantní. A díky přípravě pomocí multifunkčního tlakového hrnce české značky Salente Cuco ho připravíte pohodlně a za poměrně krátký čas.

Kachna po rumunsku

Kachna pečená dozlatova na zeleninovém základě s dalšími ingrediencemi.

Kachna po rumunsku II.

Kachna pečená dozlatova na cibulovém základě spolu s dalšími ingrediencemi.

Lahnie fasole ciolan (Dušené fazole s uzeným masem)

Máte doma koupený multifunkční hrnec Salente Cuco+? Pokud ano, můžete se inspirovat tímto receptem! Jde o recept z rumunské kuchyně, který si jistě oblíbíte.

Mititei

Grilované válečky z mletého masa.

Musaka s baklažány II.

Recept z Rumunska na zapečený pokrm z hovězího masa, baklažánů, rajčat, cibule …

Pórkové ragú

Bezmasá specialita z Rumunska

Rumunské mititei

Mleté tučnější přední hovězí maso, promíchané se utřeným česnekem se solí, špetkou jedlé sody a vývarem, ochucené pepřem, tlučeným novým koření a kmínem, ze směsi tvořené válečky velké jako palec, odležené v chladu a poté opečené na oleji.

Ryby pečené po rumunsku

Rybí maso zalité dopředu připravenou, orestovanou zeleninou, zapečené v troubě.

Sarmale

Zelné závitky s masem.

Tocatina pipote (Gulášek z drůbežích žaludků a srdíček)

Recept z rumunské kuchařky, pokrm, který si můžete připravit pomocí multifunkčního tlakového hrnce Salente Cuco.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy