REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

příprava uzením

Uzená pečeně

Domácí uzený výrobek z proleželé vepřové pečeně, připravený prohřátím v teplé vodě a pak vyuzením.

Uzená rolovaná plec

Vykostěné proleželé vepřové plecko vyuzené v udírně do zlatohnědé barvy.

Uzená šunka bez kosti

Domácí masový výrobek připravený uzením.

Uzená šunka s kostí

Domácí uzený výrobek z proleželé šunky, připravený prohřátím v teplé vodě a pak vyuzením.

Uzená šunková roláda na francký způsob

Franckým způsobem vyuzená šunková roláda.

Uzená žebírka a ocásky

Domácí uzený výrobek z proleželých žebírek a ocásků, připravený prohřátím v teplé vodě a pak vyuzením.

Uzené maso na francký způsob

Recepty na uzené maso, uzení na francký způsob.

Uzené žebírko na francký způsob

Žebra vyuzená v udírně a to na francký způsob.

Uzený bůček

Domácí uzený výrobek z vepřových boků, připravený prohřátím v teplé vodě a pak vyuzením.

Uzený bůček naložený v rychlosoli

Bůček dva dny naložený v rychlosoli, vyuzený teplým kouřem.

Uzený špek na francký způsob

Vyuzený špek připravený franckým způsobem.

Uzený vepřový bůček

Kus dobře prorostlého vepřového bůčku nakládaný v nálevu a pak vyuzený.

Uzený vepřový jazyk s podjazyčím

Domácí uzený výrobek z vepřového jazyka s podjazyčím, připravený prohřátím v teplé vodě a pak vyuzením.

Valašské klobásy

V domácích podmínkách vyrobené klobásy z libové vepřové plece, vepřového boku, netučného hovězího vývaru a koření, vyuzené.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy