REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Francouzská paštika z nivy

Paštika připravená pomocí vodní lázně z nastrouhané nivy, ořechů a smetany.

Houbová paštika

Podušené houby promíchané s dalšími ingrediencemi, směs upečená v troubě ve formě paštiky.

Houbová paštika s kuřecími játry

Paštika, kterou si zamilujete! Skladovat ji lze po sterilaci až 1 měsíc, nebo ji lze jen upéci, pak je ale třeba ji skladovat krátkodobě, takto upravená je totiž určená k rychlé spotřebě.

Jemná paštika z králičího masa

V troubě upečená paštika z vařeného králičího masa, vepřových jater, cibule a dalších ingrediencí.

Paštika z bílých fazolí

V mixéru rozmixovaná konzerva bílých fazolí, stroužky česneku, rozmarýn, olivový olej a citrónová šťáva.

Paštika z králičího masa

Paštika z králičího masa, jater, koření a dalších ingrediencí, pečená s anglickou slaninou.

Paštika z králičího masa s vepřovým bůčkem

Paštika připravená z králičího masa, vepřového bůčku, anglické slaniny, drůbežích jater, smetany a dalších ingrediencí, zabalená v alobalu a uvařená v páře.

Paštika z králičího masa s vepřovými játry

Paštika připravená z králičího masa promíchaného spolu s vepřovými játry, žampióny, mandlemi, smetanou, kořením a dalšími ingrediencemi, upečená v troubě v paštikové formě vyložené anglickou slaninou.

Paštika z ryzců

Ryzce sami o sobě mají pikantní kořeněnou chuť, proto je to skvělé houba také na výrobu paštik. Houbové paštiky bývají skvělou alternativou pro všechny, co nemusí maso či droby, ale chutnat bude určitě i masožravcům!

Veganská pašika z Portobella

Pokud si letní párty neumíte představit bez chlebíčků a zároveň byste rádi překvapili hosty svým receptem, vsaďte na domácí rostlinnou pomazánku. Chlebíčky můžete podávat například s nakládanou červenou cibulkou, která se k pomazánce velmi hodí.

Vegetariánská paštika

Upečené papriky, cibule, česnek a další ingredience, rozmixované na krém, servírované jako pomazánka.

Zeleninová paštika se žervé

Paštika připravená ze sýra žervé, lučiny, karotky, brokolice a dalších ingrediencí.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy