ostatní
Bylinková marináda
Marináda na grilování vhodná na kuřecí maso, houby a zeleninu.
Karibská marináda na kuřecí maso
Exotická marináda vhodná především na pečené nebo grilované kuřecí maso, kterému dodá na jemnosti.
Kávová marináda na masa určená k pečení
Marináda vhodná na nakládání a pečení například vepřového masa.
Lák na napíchání jehněčího masa
Existuje mnoho variací na lák určený k napíchání jehňat. Toto je jednoduchý, ale účinný slaný lák.
Marináda na potírání jehněčího masa
Pikantní marináda určená na potírání naloženého jehněčího (skopového) masa určeného na grilování.
Marináda na pštrosí maso
Marináda na nakládání pštrosího masa jak ke grilování, tak pro přípravu na pánvičce či elektrické pánvi.
Marináda na zeleninu z citronu, bazalky a fenyklu
Grilovaná zelenina je skvělá, ovšem úplně nejlepší je předem naložená do voňavé bylinkové marinády ochucené citrónem.
Medová marináda na kuřecí maso
Pikantní marináda z medu, sójové omáčky, rajského protlaku, chilli omáčky a nastrouhané citronové kůry, vhodná k potírání kuřecího masa, především se hodí na grilování kuřecích paliček nebo křidélek.
Medovo hořčičná marináda (i zálivka) s mátou
Marináda z medu, dijonské hořčice, oleje a čerstvých mátových lístků, která se hodí i jako zálivka k listovým salátům.
Pikantní marináda na skopové maso
Marináda připravená z nasekané cibule a česneku, bílého jogurtu, dijonské hořčice, oleje a koření.
Tahitská omáčka na grilovaná kuřata
Pikantní exotická omáčka vhodná na potírání grilovaných kuřat.
Základní marináda na sójové maso
Nálev na základní úpravu sójového masa, které potom dále zpracováváme dle příslušných receptur.
reklama