REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda na pštrosí maso

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marináda na nakládání pštrosího masa jak ke grilování, tak pro přípravu na pánvičce či elektrické pánvi.


Ingredience:
Suroviny na 4 porce:
2 lžíceoleje
4 lžícekoňaku
1 lžíceprovensálského koření
0,5 kscitrónu
střik tabasca
sůl

Postup:

1. Olej, tabasco, koňak, provensálské koření, sůl, citronovou šťávu promícháme a vytvoříme tak marinádu. Aplikace marinády: Steaky lehce naklepeme, potřeme připravenou marinádou a necháme 2–
4 hodiny v chladničce odležet. Během odležení je obracíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy