REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda na potírání jehněčího masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní marináda určená na potírání naloženého jehněčího (skopového) masa určeného na grilování.


Ingredience:
Na 3 l marinády:
2 loleje
0,5 lsvětlého piva
0,5 lvody
2-3 kspalice česneku
2 kssáčky grilovacího koření
1/2 kssáčku grilovacího koření
1/4 kssáčku mletého pepře
2 hrstinasekaného rozmarýnu
1/2 hrstisoli
4 lžíceplnotučné hořčice

Postup:

1. Smícháme všechny tekutiny
2. Přidáme koření, prolisovaný nebo nadrobno nasekaný česnek a sůl
3. Nakonec do marinády zamícháme plnotučnou hořčici a dvě hrsti rozmarýnu a marinádou potíráme grilované jehněčí (skopové) maso.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy