těstíčka, jiné obalové hmoty
Bylinková strouhanka
Strouhanka z toastového chleba promíchaná s čerstvě nasekanými bylinkami, nastrouhaným parmazánem a pepřem. Skvěle se hodí na obalování ryb.
Chlebová strouhanka
Chlebová strouhanka dříve nahrazovala dnes známou klasickou strouhanku z bílého pečiva. Sloužila hlavně na zahuštění pokrmů.
Kmínové těstíčko
Těstíčko vhodné na obalení rybího masa.
Ochucená chlebová strouhanka
Natrhaný chleba rozmixovaný v mixéru spolu s ančovičkami a česnekem, ochucený olivovým olejem, pepřem a solí. Strouhanka vhodná na zapékání rybích pokrmů.
Pařížské těstíčko
Těstíčko z hladké mouky, vajec a strouhanky smíchané s rozsekaným sterilovaným hráškem. Vhodné na obalení vepřových plátků masa.
Pařížské těstíčko II.
Těstíčko na obalování různých druhů mas.
Pivní těstíčko
Toto těstíčko skvěle chutná jako obal různých mas, ale i zeleniny, smaží se dozlatova.
Pivní těstíčko II.
Toto těstíčko se skvěle hodí na obalení a potom usmažení sýrů.
Pivní těstíčko III.
Pikantní, typicky navoněné těstíčko po použitých surovinách, především po nastrouhaných tvarůžcích.
Rajčatové těstíčko
Těstíčko vhodné na obalení tvrdého sýra. Po usmažení z něho vznikne křehká, dozlatova osmahnutá hmota.
Sýrové těstíčko
Těstíčko z nastrouhaného tvrdého sýra a dalších ingrediencí vhodné na obalení například kuřecího masa.
Sýrové těstíčko na obalení
Z nastrouhaného sýra, mléka, mouky, oleje, soli a vajíček vyšlehané těstíčko, vhodné na obalování například hovězího nebo vepřového masa určeného na smažení.
reklama