REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

těstíčka na obalení

Kmínové těstíčko

Těstíčko vhodné na obalení rybího masa.

Pařížské těstíčko

Těstíčko z hladké mouky, vajec a strouhanky smíchané s rozsekaným sterilovaným hráškem. Vhodné na obalení vepřových plátků masa.

Pařížské těstíčko II.

Těstíčko na obalování různých druhů mas.

Pivní těstíčko

Toto těstíčko skvěle chutná jako obal různých mas, ale i zeleniny, smaží se dozlatova.

Pivní těstíčko II.

Toto těstíčko se skvěle hodí na obalení a potom usmažení sýrů.

Pivní těstíčko III.

Pikantní, typicky navoněné těstíčko po použitých surovinách, především po nastrouhaných tvarůžcích.

Rajčatové těstíčko

Těstíčko vhodné na obalení tvrdého sýra. Po usmažení z něho vznikne křehká, dozlatova osmahnutá hmota.

Sýrové těstíčko

Těstíčko z nastrouhaného tvrdého sýra a dalších ingrediencí vhodné na obalení například kuřecího masa.

Sýrové těstíčko na obalení

Z nastrouhaného sýra, mléka, mouky, oleje, soli a vajíček vyšlehané těstíčko, vhodné na obalování například hovězího nebo vepřového masa určeného na smažení.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.