REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rajčatové těstíčko

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Těstíčko vhodné na obalení tvrdého sýra. Po usmažení z něho vznikne křehká, dozlatova osmahnutá hmota.


Ingredience:
80 gjemně namleté strouhanky
80 ghladké mouky
40 gkečupu nebo rajčatového protlaku
2 ksvejce
pepř
sůl

Postup:

1. Do misky vyklepneme celá vejce, přidáme kečup nebo rajčatový protlak, našleháme a s moukou promícháme na husté těstíčko
2. Podle chuti osolíme a okořeníme pepřem
3. V těstíčku máčíme plátky tvrdého sýra, které pak smažíme v dobře rozpáleném oleji dozlatova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy