z ryb, hlavonožců nebo korýšů
Chobotnice na červeno
Takto připravený pokrm servírujeme s čerstvým pečivem a to jak teplý, tak případně i studený. Chobotnice na červeno se hodí i jako součást zeleninových salátů.
Kapr namodro
Na tuto úpravu potřebujeme hladkého kapra, se kterým pracujeme na vlhkém prkénku, abychom z jeho kůže nesetřeli hlen, na kterém závisí zmodrání kůže.
Lososové noky se zeleninovým chřestem
Noky z pokrájeného lososa, šalotky a dalších ingrediencí, uvařené v osolené vodě, servírované spolu s povařeným chřestem.
Marinovaný sleď se smetanou
Výborný předkrm z marinovaných sleďů.
Mořské ryby na čabajce
Rybí filety vařené na směsi brambor, čabajky a cherry rajčat.
Raci vaření s chřestem
Na jednu osobu počítáme podle velikosti 6 až 10 raků a vaříme je 10–15 minut.
Račí ocásky v koprové omáčce
Podáváme jako teplý předkrm nebo jako mezichod.
Škeble po námořnicku
Škeble vařené s cibulí, petrželkou a bobkovým listem s omáčkou.
Tuňák Rio Mare Leggero s divokou rýží, rajčaty a čerstvou okurkou
Tip na zdravou a lehkou večeři. Tuňáková pochoutka Rio Mare Leggero je lehká nejen svým názvem „Leggero“. Má totiž o 60 % méně tuků než klasický tuňák Rio Mare v olivovém oleji. Lehký pokrm je ideální pro ty, kteří vyhledávají méně kalorií při zachování vynikající chutě.
Ústřice á-la Killpatrick
Ústřice v pikantní omáčce zapečené se sýrem.
Ústřice s bílou omáčkou
Čerstvé ústřice servírované s horkou bílou omáčkou. Podáváme jako teplý předkrm nebo jako mezichod.
reklama