REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Červená čočka s jablkem, rozinkami a kokosem

Čočka jako hlavní chod nebo příloha. S chutí a vůní kokosu, navinulým jablkem, pórkem i rozinkami.

Marinované houby s chilli papričkami

Pikantní směs z očištěných hub marinovaných ve směsi nového koření, bobkových listů, pepře, chilli papriček a cibule.

Ovesná kaše IV.

Vločky jsou opravdu široce využitelné. Nejen, že si z nich připravíte výživnou snídani v podobě lívanců či kaše, na které vám přinášíme jednoduchý recept. Použít je ale můžete například i do polévky místo nudlí či rýže, v horké tekutině totiž krásně nabobtnají.

Ovesná kaše s pečenými hruškami

Ovesné vločky doplněné o další dobroty jako nasekané mandle, cukr …. včetně pečené hrušky. Tip na zdravou valentýnskou snídani.

Ovesné vločky naslano

Vločky na snídani se jednoho dne mohou přejíst, ale pokud se ovesných vloček nemůžete nabažit a rádi byste si je dali i k obědu nebo večeři. zkuste vločky naslano, s brynzou a například nějakou vaší oblíbenou klobáskou.

Rýžové škubánky

Zbylo vám něco rýže? Nevadí! Asi z 200 g zbylé rýže a dalších ingrediencí můžete připravit chutné škubánky podávané posypané sýrem a zelenou petrželkou.

Skotský „Tetřívek“

Teplý předkrm z Velké Británie.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy