REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Carpaccio z červené řepy a grilovaného sýra

Podáváme jako lehkou večeři, přikusujeme pečivo. Dietáři mohou i bez. Je to dobré. Řepa není měkká, je krásně křupavá.

Hermelín v provensálských bylinkách

Vůni středomoří dodají tomuto sýru provensálské bylinky smíchané s olejem. Hermelín, uzavřený v alobalu, se pak krátce ogriluje.

Paštičky z listového těsta s uzenou rybou

Chuťovky z upečeného listového těsta plněné rybí pomazánkou, ozdobené lžičkou domácího pesta, půlkou cherry rajčátka a drobnými lístky rukoly.

Pečená sýrová roláda

V troubě upečený plát sýrového těsta potřený ochucenou tvarohovou nádivkou, těsto zavinuté do tvaru rolády a zprudka krátce zapečené pod grilem, posypané nastrouhaným sýrem. Roláda servírovaná nakrájená na kolečka, jako předkrm, či chuťovka k pivu či vínu spolu s pečivem.

Profiterolky s uzeným lososem

Profiterolky jsou koule nebo ozdobné bochánky z odpalovaného těsta, plněné původně žloutkových krémem. Existuje však také slaná varianta, plněná například kousky uzeného lososa, tatarskou omáčkou a okurkou …

Špenátová roláda se sýrovou náplní, lososem a rajčaty

Úžasně dekorativní čtyřbarevná slaná roláda z upečeného špenátového těsta, plátků uzeného lososa, rajčat a náplně z taveného sýra a pomazánkového másla. Skvěle se vyjímá rozkrájená na rautovém stole!

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy