REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hermelín v provensálských bylinkách

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vůni středomoří dodají tomuto sýru provensálské bylinky smíchané s olejem. Hermelín, uzavřený v alobalu, se pak krátce ogriluje.


Ingredience:
2 kshermelínu
3 lžíceoleje
1 lžíceprovensálských bylinek
alobal

Postup:

1. V oleji rozmícháme bylinky
2. Potřeme sýr ze všech stran a vložíme do silnostěnného alobalu
3. Řádně zabalíme a grilujeme cca 10 až 15 minut
4. Výborné jsou k němu opékané bagetky s bylinkovo – česnekovým máslem.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autorka fotografie i textu: Naďa Indruchová.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy