REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, opečené

Zelňáky II.

Na Valašsku vdolky zelím plněné.

Zelňáky III.

Směs z bílého zelí, polohrubé mouky a dalších ingrediencí, promíchaná s kostičkami uzeniny, nalitá na plech vyložený pečícím papírem a v troubě upečená dozlatova.

Zelníky s jogurtovou omáčkou

Placičky z brambor, zelí, cibulky, petržele a koření, usmažené dozlatova, servírované s jogurtovou studenou omáčkou.

Židovský kaviár

Na husím sádle orestovaná cibulka a husí játra, vychladlá směs umletá spolu s vejci uvařenými na tvrdo, servírovaná s bílým pečivem. Recept z Boskovic.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy