REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Židovský kaviár

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na husím sádle orestovaná cibulka a husí játra, vychladlá směs umletá spolu s vejci uvařenými na tvrdo, servírovaná s bílým pečivem. Recept z Boskovic.


Ingredience:
500 gdrůbežích jater
1-2 lžícehusího sádla
5 ksvajec uvařených na tvrdo
2 kscibule
pepř
sůl

Postup:

1. Na sádle zprudka oresujeme na kostičky nakrájenou cibuli
2. Přidáme drůbeží játra nakrájená na kousky, která opečeme spolu s cibulí, sundáme ze zdroje tepla a necháme vychladnout
3. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nakrájíme
4. Veškeré ingredience spolu promícháme a pomeleme v masovém strojku
5. Kaviár osolíme, okořeníme pepřem a podáváme s bílým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy