REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

slané pěny

Podkategorie: masové, s uzeninou 22, z ryb 7, sýrové 19, ostatní 14

Drůbeží pěna

Pomleté pečené drůbeží maso smíchané s máslem a smetanou, vše vyšlehané do pěny.

Drůbeží pěna II.

Pěna připravená z drůbeží paštiky, vaječných žloutků, brandy, bílého vína nebo mléka, másla a koření, vhodná jako náplň vaječných lodiček, vydlabaného ovoce, zeleniny apod., nebo touto pěnou můžeme ozdobit různé jednohubky či tousty.

Drůbeží pěna nastavená

Do pěny vyšlehaná pěna z pomletého pečeného drůbežího masa, másla, vařené brambory …

Drůbeží pěna s bešamelem

Světlá jíška povařená spolu s mlékem, smíchaná a pak prošlehaná s pečeným mletým drůbežím masem, koňakem a citrónovou šťávou.

Drůbeží pěna s pomerančem

Umleté drůbeží maso smíchané s pomerančem, vymíchané s ušlehanou šlehačkou.

Drůbeží pěna se šunkou

Pomazánka z umletého pečeného drůbežího masa, másla, šunky a koření.

Hermelínová pěna

Máslo utřené do pěny, smíchané s hermelínem a šlehačkou.

Hermelínová pěna s ořechy

Máslo utřené do pěny smíchané s hermelínem, namletými ořechy a šlehačkou.

Játrová pěna

Játrová pěna se nejvíce hodí na tmavý chléb.

Játrová pěna II.

Máslová pěna se smetanou a játrovou paštikou.

Játrová pěna s cibulí

Máslo utřené s játrovkou, smíchané s nastrouhanou cibulí a šlehačkou.

Játrová pěna s kapií

Máslo utřené s játrovkou, smíchané s nadrobno nakrájenou kapií a ušlehanou šlehačkou.

Játrová pěna s okurkou

Pěna připravená z játrovky, másla, vyšlehané šlehačky, sladkokyselých okurek a soli.

Játrovková pěna s mandlemi

Játrovka utřená s povoleným máslem, zamíchaná s usekanými mandlemi a ušlehanou šlehačkou.

Kaviárová pěna

Máslo utřené se solí, promíchané s kaviárem.

Kečupová pěna

Pomazánková pěna vhodná jako součást jednohubek, chlebíčků, ale také se hodí například jako náplň natvrdo uvařený vajíček apod.

Křenová pěna

Našlehaná šlehačka ochucená křenem, cukrem, pepřem a solí.

Kuřecí pěna na chlebíčky

Slaná pěna vhodná k přípravě chlebíčků nebo jednohubek.

Lososová pěna

Vyšlehaná pěna z konzervovaného lososa a másla, jemně okyselená.

Lososová pěna II.

Ušlehaná pěna z kousků uzeného lososa, majonézy, smetany a citrónové šťávy.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.