Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

masové, s uzeninou

Drůbeží pěna

Pomleté pečené drůbeží maso smíchané s máslem a smetanou, vše vyšlehané do pěny.

Drůbeží pěna II.

Pěna připravená z drůbeží paštiky, vaječných žloutků, brandy, bílého vína nebo mléka, másla a koření, vhodná jako náplň vaječných lodiček, vydlabaného ovoce, zeleniny apod., nebo touto pěnou můžeme ozdobit různé jednohubky či tousty.

Drůbeží pěna nastavená

Do pěny vyšlehaná pěna z pomletého pečeného drůbežího masa, másla, vařené brambory …

Drůbeží pěna s bešamelem

Světlá jíška povařená spolu s mlékem, smíchaná a pak prošlehaná s pečeným mletým drůbežím masem, koňakem a citrónovou šťávou.

Drůbeží pěna s pomerančem

Umleté drůbeží maso smíchané s pomerančem, vymíchané s ušlehanou šlehačkou.

Drůbeží pěna se šunkou

Pomazánka z umletého pečeného drůbežího masa, másla, šunky a koření.

Játrová pěna

Játrová pěna se nejvíce hodí na tmavý chléb.

Játrová pěna s okurkou

Pěna připravená z játrovky, másla, vyšlehané šlehačky, sladkokyselých okurek a soli.

Kuřecí pěna na chlebíčky

Slaná pěna vhodná k přípravě chlebíčků nebo jednohubek.

Pěna z králičích jater

Pomletá podušená játra vyšlehaná s máslem, petrželkou, smetanou a slaninou.

Pěna z točeného salámu a cibule

Pomazánková pěna připravená z nastrouhaného točeného salámu, másla, cibule, pepře s soli.

Pikantní pěna

Pěna z másla, paprikáše a cibule.

Srnčí pěna

Tuková pěna se srnčím a vepřovým masem, slaninou a divokým kořením.

Špekáčková provensálská pěna

Pěna z játrové paštiky, mletých špekáčků, smetany, cibule a čerstvých bylinek.

Šunková pěna

Jemná pěna z másla a smetany spojená s rozemletou šunkou.

Šunková pěna IV.

Povolené máslo utřené s pomletou šunkou, smíchané s ušlehanou šlehačkou.

Šunková pěna s jablkem

Povolené máslo utřené s pomletou šunkou, smíchané s nastrouhaným jablkem a ušlehanou šlehačkou.

Šunková pěna s křenem

Máslo utřené s mletou šunkou, smíchané s nastrouhaným křenem a šlehačkou.

Uherská pěna

Pomazánka z uherského salámu, másla a sýru s výraznou chutí a vůní po uzenině.

Uherská pěna II.

Povolené máslo utřené s mletým salámem, smíchané z ušlehanou šlehačkou.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.