REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z ryb

Lososová pěna

Vyšlehaná pěna z konzervovaného lososa a másla, jemně okyselená.

Lososová pěna II.

Ušlehaná pěna z kousků uzeného lososa, majonézy, smetany a citrónové šťávy.

Lososová pěna III.

Další varianta pěny z konzervy lososa, másla, smetany a dalších ingrediencí, vyšlehané dohusta. Pomazánka vhodná na chlebíčky nebo jednohubky.

Lososová pěna s kaviárem

Pomazánka z drcené tresky á-la losos a dalších dobrot.

Rybí pěna

Pěna vyšlehaná z rybiček naložených v rajčatovém nálevu, másla, na tvrdo uvařených vajíček, cibule, celeru a citronové šťávy.

Sardinková pěna

Pomazánková pěna vyšlehaná z rozmačkaných rybiček v oleji, másla, menší, nadrobno pokrájené cibule, nastrouhaných vajec, koření a citronové šťávy.

Žloutková pěna jemná

Žlutá pěna z másla a žloutků s vůní a chutí po sardelové pastě.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy