REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí pěna

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pěna vyšlehaná z rybiček naložených v rajčatovém nálevu, másla, na tvrdo uvařených vajíček, cibule, celeru a citronové šťávy.


Ingredience:
120 gryb konzervovaných v rajčatovém nálevu
50 gmásla
2 ksvejce uvařená natvrdo
1 kskousek cibule
1 lžícesterilovaného celeru
citronová šťáva
sůl

Postup:

1. Změklé máslo rozetřeme se solí
2. Přidáme jemně nastrouhaná vejce, pokrájené, vykostěné rybičky s trochou rajčatového nálevu, drobně pokrájený sterilovaný celer a drobně pokrájenou, spařenou cibuli
3. Vše vyšleháme pomocí mixéru a dochutíme citronovou šťávou a solí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy