REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sardinková pěna

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánková pěna vyšlehaná z rozmačkaných rybiček v oleji, másla, menší, nadrobno pokrájené cibule, nastrouhaných vajec, koření a citronové šťávy.


Ingredience:
1 konzervasardinky v oleji
2 ksvejce uvařená natvrdo
30 gmírně povoleného másla
1 ksmenší cibule
citronová šťáva
pepř
sůl

Postup:

1. Sardinky s vyjímkou kousků, které ponecháme na ozdobu, i s olejem rozmačkáme vidličkou
2. Přidáme na tvrdo uvařená, jemně nastrouhaná vejce, změklé máslo, drobně pokrájenou cibuli, citronovou šťávu, pepř a sůl, vše jemně vymícháme nejlépe ručním metličkovým mixérem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy