REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kečupová pěna

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánková pěna vhodná jako součást jednohubek, chlebíčků, ale také se hodí například jako náplň natvrdo uvařený vajíček apod.


Ingredience:
60 gžervé
40 gmásla
4 ksvaječné žloutky z vajec uvařených natvrdo
1-2 lžícekečupu
pár kapek worcestru
sůl

Postup:

1. Změklé máslo nebo tuk utřeme se solí
2. Přidáme žervé, jemně nastrouhané žloutky a kečup, vše vyšleháme do pěny
3. Pěnu nakonec dochutíme worcesterskou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy