ostatní
Játrová pěna II.
Máslová pěna se smetanou a játrovou paštikou.
Játrová pěna s cibulí
Máslo utřené s játrovkou, smíchané s nastrouhanou cibulí a šlehačkou.
Játrová pěna s kapií
Máslo utřené s játrovkou, smíchané s nadrobno nakrájenou kapií a ušlehanou šlehačkou.
Játrovková pěna s mandlemi
Játrovka utřená s povoleným máslem, zamíchaná s usekanými mandlemi a ušlehanou šlehačkou.
Kaviárová pěna
Máslo utřené se solí, promíchané s kaviárem.
Křenová pěna
Našlehaná šlehačka ochucená křenem, cukrem, pepřem a solí.
Mandlová pěna
Na cibulovém základě podušené houby smíchané s nastrouhanými mandlemi a dalšími ingrediencemi, rozmixované a spojené s ušlehanou šlehačkou.
Paštiková pěna
Paštika ušlehaná s máslem, solí a pepřem.
Paštiková pěna s rajčaty
Paštika ušlehaná s máslem a oloupanými, semen zbavenými rajčaty.
Paštiková pěna se smetanou
Játrová paštika ušlehaná s máslem, smetanou a citrónovou šťávou.
Vaječná pěna
Z ušlehané šlehačky a dalších ingrediencí připravená zdobící pěna vhodná na chlebíčky, slané dorty a jednohubky.
Vaječná pěna II.
Z nastrouhaných vajíček, povoleného másla, soli, hořčice nebo sardelové pasty a citronové šťávy našlehaná pomazánková pěna.
Vaječná pěna se sardelovou pastou
Slaná pěna připravená z másla ušlehaného do pěny, ustrouhaných vajec, sardelové pasty a šlehačky.
Žloutková fáš
Důkladně vyšlehaná pěna ze sardelové pasty, žloutků, másla a citrónové šťávy.
reklama