REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Játrová pěna II.

Máslová pěna se smetanou a játrovou paštikou.

Játrová pěna s cibulí

Máslo utřené s játrovkou, smíchané s nastrouhanou cibulí a šlehačkou.

Játrová pěna s kapií

Máslo utřené s játrovkou, smíchané s nadrobno nakrájenou kapií a ušlehanou šlehačkou.

Játrovková pěna s mandlemi

Játrovka utřená s povoleným máslem, zamíchaná s usekanými mandlemi a ušlehanou šlehačkou.

Kaviárová pěna

Máslo utřené se solí, promíchané s kaviárem.

Křenová pěna

Našlehaná šlehačka ochucená křenem, cukrem, pepřem a solí.

Mandlová pěna

Na cibulovém základě podušené houby smíchané s nastrouhanými mandlemi a dalšími ingrediencemi, rozmixované a spojené s ušlehanou šlehačkou.

Paštiková pěna

Paštika ušlehaná s máslem, solí a pepřem.

Paštiková pěna s rajčaty

Paštika ušlehaná s máslem a oloupanými, semen zbavenými rajčaty.

Paštiková pěna se smetanou

Játrová paštika ušlehaná s máslem, smetanou a citrónovou šťávou.

Vaječná pěna

Z ušlehané šlehačky a dalších ingrediencí připravená zdobící pěna vhodná na chlebíčky, slané dorty a jednohubky.

Vaječná pěna II.

Z nastrouhaných vajíček, povoleného másla, soli, hořčice nebo sardelové pasty a citronové šťávy našlehaná pomazánková pěna.

Vaječná pěna se sardelovou pastou

Slaná pěna připravená z másla ušlehaného do pěny, ustrouhaných vajec, sardelové pasty a šlehačky.

Žloutková fáš

Důkladně vyšlehaná pěna ze sardelové pasty, žloutků, másla a citrónové šťávy.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy