REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Žloutková fáš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Důkladně vyšlehaná pěna ze sardelové pasty, žloutků, másla a citrónové šťávy.


Ingredience:
Rozpis na 500 g:
250 gžloutků
200 gmásla
30 gcitrónové šťávy
20 gocta
15 gsardelové pasty
5 gsoli

Postup:

1. Sardelovou pastu a vařené vychladlé žloutky prolisujeme přes jemné sítko
2. Připravenou hmotu přidáme do vyšlehaného másla a za stálého šlehání postupně přiléváme šťávu z citrónu a ocet
3. Nakonec pěnu osolíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy