REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vaječná pěna II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z nastrouhaných vajíček, povoleného másla, soli, hořčice nebo sardelové pasty a citronové šťávy našlehaná pomazánková pěna.


Ingredience:
100 gpovoleného másla
3 ksvejce uvařená natvrdo
hořčice nebo sardelová pasta
citronová šťáva
sůl

Postup:

1. Vejce uvaříme natvrdo, oloupaná nastrouháme
2. Změklé máslo utřeme se solí do pěny, přidáme na jemno nastrouhaná vejce, lžičku nebo dvě hořčice nebo sardelové pasty a pár kapek citronové šťávy 3. Vše vyšleháme v nadýchanou pěnu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy