REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mandlová pěna

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na cibulovém základě podušené houby smíchané s nastrouhanými mandlemi a dalšími ingrediencemi, rozmixované a spojené s ušlehanou šlehačkou.


Ingredience:
250 gžampiónů
150 gmandlí
100 gmásla
1 kscibule
1 dlšlehačky
5 lžicšery
bílý pepř
estragon
sůl

Postup:

1. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme na malé kousky nakrájené žampióny a orestujeme je
3. K žampiónům přidáme prolisovaný česnek, estragon, strouhané mandle, šery, pepř a sůl, zamícháme a dusíme doměkka, necháme téměř vychladnout
4. Nakonec směs důkladně rozmixujeme a vmícháme do ní ušlehanou šlehačku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy