z vepřového masa
Domácí paštika z vepřových jater
Paštika z podušených jater, cibule, slaniny a dalších ingrediencí, rozmixovaná, dochucená máslem, koňakem, smetanou a paštikovým kořením.
Chalupářská paštika
Paštika vyrobená z vepřové plece, bůčku, hladké mouky a vejce, kromě jiného dochucená paštikovým kořením, ve formě naplněná vejci uvařenými na tvrdo.
Játrová paštika
V domácích podmínkách vyrobená paštika z vepřového bůčku, jater, cibule, mletého zázvoru a koření, uvařená ve vroucí vodě ve formách vystlaných plátky slaniny.
Játrový sýr
Ve formě na 2 kg obsahu uvařená paštika připravená z vepřového boku a jater, vejce, cukru, mouky, pragandy a koření, obalená v sádle nebo špeku, skladovaná zabalená do alobalu.
Jednoduchá játrová paštika
Z vepřových jater a dalších ingrediencí připravená paštika.
Jednoduchá paštika z vepřových nebo telecích jater a vepřového masa
Paštika vyrobená v domácích podmínkách z vepřových nebo telecích jater, tučnějšího vepřového masa, slaniny, cibule, strouhanky, žloutku, vína, soli a paštikového koření.
Jemná játrová paštika s mandlemi
Paštika z mletých vepřových jater, vepřového masa, sádla, smetany, brandy, mandlí a česneku, vložená do formiček vyložených anglickou slaninou a v troubě zapečená.
Masová paštika
Jemně vypracovaná směs z vepřového masa a ostatních složek. Vůni a chuť má tato paštika lahodnou, jemně kořeněnou a přiměřeně slanou.
Paštika z vepřových jater
Jemná paštika z vepřových jater vyrobená v domácích podmínkách.
Selská paštika
Skvělý recept na domácí paštiku dle Jaroslava Sapíka z pořadu Česko na talíři.
Zabijačková játrová paštika
Výborná domácí paštika z receptáře paní Maruš.
reklama