REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

z vepřového masa

Domácí paštika z vepřových jater

Paštika z podušených jater, cibule, slaniny a dalších ingrediencí, rozmixovaná, dochucená máslem, koňakem, smetanou a paštikovým kořením.

Chalupářská paštika

Paštika vyrobená z vepřové plece, bůčku, hladké mouky a vejce, kromě jiného dochucená paštikovým kořením, ve formě naplněná vejci uvařenými na tvrdo.

Játrová paštika

V domácích podmínkách vyrobená paštika z vepřového bůčku, jater, cibule, mletého zázvoru a koření, uvařená ve vroucí vodě ve formách vystlaných plátky slaniny.

Játrový sýr

Ve formě na 2 kg obsahu uvařená paštika připravená z vepřového boku a jater, vejce, cukru, mouky, pragandy a koření, obalená v sádle nebo špeku, skladovaná zabalená do alobalu.

Jednoduchá játrová paštika

Z vepřových jater a dalších ingrediencí připravená paštika.

Jednoduchá paštika z vepřových nebo telecích jater a vepřového masa

Paštika vyrobená v domácích podmínkách z vepřových nebo telecích jater, tučnějšího vepřového masa, slaniny, cibule, strouhanky, žloutku, vína, soli a paštikového koření.

Jemná játrová paštika s mandlemi

Paštika z mletých vepřových jater, vepřového masa, sádla, smetany, brandy, mandlí a česneku, vložená do formiček vyložených anglickou slaninou a v troubě zapečená.

Masová paštika

Jemně vypracovaná směs z vepřového masa a ostatních složek. Vůni a chuť má tato paštika lahodnou, jemně kořeněnou a přiměřeně slanou.

Paštika z vepřových jater

Jemná paštika z vepřových jater vyrobená v domácích podmínkách.

Selská paštika

Skvělý recept na domácí paštiku dle Jaroslava Sapíka z pořadu Česko na talíři.

Zabijačková játrová paštika

Výborná domácí paštika z receptáře paní Maruš.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy