směsi
Bramborová paštika s játry
Jemná směs z vařených brambor, kuřecích jater a dalších ingrediencí.
Cikánská paštika
Jemná směs z vepřového a hovězího masa, jater a dalších složek.
Cikánská paštika II.
Jedna z variant přípravy chutné domácí paštiky z drůbežích jater, vepřové krkovice a dalších ingrediencí.
Cikánská paštika III.
Paštika z mletého vepřového masa, jater a dalších ingrediencí, v troubě pečená ve vodní lázni.
Domácí kachní paštika
I když je tento recept na kachní paštiku, připravujeme ji nejen z masa kachního, ale i z masa vepřového, špeku a dalších ingrediencí.
Paštika z husy (kachny)
Jemná směs z drůbežího a vepřového masa, vepřových a drůbežích jater a dalších složek.
Paštika z pečeného masa a jater
Na kostičky pokrájený vepřový bůček nebo vepřový ořez upečený v troubě spolu s cibulí a kořením, ke konci i s kousky kuřecích jater. Vše zjemněné šlehačkou a dochucené stroužky česneku, mletým pepřem, solí a majoránkou, hmota pak rozmixovaná ručním ponorným mixérem. Skvělá domácí paštika, která nemá charakteristickou chuť ani vůni po játrech, které každý nemusí.
Pečená paštika z mletého masa
Z mletého hovězího a vepřového masa, vepřových jater, slaniny, vajíček a koření připravená chutný paštika, upečené v troubě.
Slavnostní paštika z husích jater
Skvělá domácí paštika, která v chladu vydrží i několik měsíců.
reklama