REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

směsi

Bramborová paštika s játry

Jemná směs z vařených brambor, kuřecích jater a dalších ingrediencí.

Cikánská paštika

Jemná směs z vepřového a hovězího masa, jater a dalších složek.

Cikánská paštika II.

Jedna z variant přípravy chutné domácí paštiky z drůbežích jater, vepřové krkovice a dalších ingrediencí.

Cikánská paštika III.

Paštika z mletého vepřového masa, jater a dalších ingrediencí, v troubě pečená ve vodní lázni.

Domácí kachní paštika

I když je tento recept na kachní paštiku, připravujeme ji nejen z masa kachního, ale i z masa vepřového, špeku a dalších ingrediencí.

Paštika z husy (kachny)

Jemná směs z drůbežího a vepřového masa, vepřových a drůbežích jater a dalších složek.

Paštika z pečeného masa a jater

Na kostičky pokrájený vepřový bůček nebo vepřový ořez upečený v troubě spolu s cibulí a kořením, ke konci i s kousky kuřecích jater. Vše zjemněné šlehačkou a dochucené stroužky česneku, mletým pepřem, solí a majoránkou, hmota pak rozmixovaná ručním ponorným mixérem. Skvělá domácí paštika, která nemá charakteristickou chuť ani vůni po játrech, které každý nemusí.

Pečená paštika z mletého masa

Z mletého hovězího a vepřového masa, vepřových jater, slaniny, vajíček a koření připravená chutný paštika, upečené v troubě.

Slavnostní paštika z husích jater

Skvělá domácí paštika, která v chladu vydrží i několik měsíců.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy