REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji

Čufty ze skopového masa

Válečky z mleté masa a dalších ingrediencí, obalené v listech kapusty, opečené na sádle a povařené v omáčce.

Jehněčí hřbet s listovým špenátem

Hřbet na česneku s přílohou z listového špenátu.

Jehněčí kotlety na rozmarýnu

Marinované a pak na pánvi opečené jehněčí kotlety spolu s proužky paprik, fazolovými lusky a dalšími ingrediencemi.

Jehněčí kotlety s chřestem

Zprudka orestované jehněčí kotlety, servírované s podušenou zeleninou.

Jehněčí kotlety s oreganem a citrónem

Jehněčí maso připravené minutkově.

Jehněčí kýta na bylinkách

Jehněčí kýta potřená bylinkovou směsí a spolu s cibulkou upečená doměkka.

Jehněčí panenka v kabátku z pancetty

Minutkově připravené kousky jehněčí panenky zabalené do pancetty a zprudka na pánvi opečené doměkka.

Jehněčí řízky s ratatouille

Opečené marinované plátky masa servírované s pečenou zeleninou.

Jehněčí s rebarborovou omáčkou

Na oleji opečené jehněčí kotletky podávané s omáčkou z rebarbory, zázvoru, bílého vína a dalších ingrediencí.

Marinované jehněčí kotlety

Orestované jehněčí kotlety marinované v česnekovém oleji s kořením.

Pikantní jehněčí plátky

Marinované jehněčí plátky zprudka opečené na oleji jako minutka.

Skopové řízky se sýrem

Jednoduchý recept na opečené plátky ze skopové kýty, zapečené se sýrem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy