restované, opečené na oleji
Čufty ze skopového masa
Válečky z mleté masa a dalších ingrediencí, obalené v listech kapusty, opečené na sádle a povařené v omáčce.
Jehněčí hřbet s listovým špenátem
Hřbet na česneku s přílohou z listového špenátu.
Jehněčí kotlety na rozmarýnu
Marinované a pak na pánvi opečené jehněčí kotlety spolu s proužky paprik, fazolovými lusky a dalšími ingrediencemi.
Jehněčí kotlety s chřestem
Zprudka orestované jehněčí kotlety, servírované s podušenou zeleninou.
Jehněčí kotlety s oreganem a citrónem
Jehněčí maso připravené minutkově.
Jehněčí kýta na bylinkách
Jehněčí kýta potřená bylinkovou směsí a spolu s cibulkou upečená doměkka.
Jehněčí panenka v kabátku z pancetty
Minutkově připravené kousky jehněčí panenky zabalené do pancetty a zprudka na pánvi opečené doměkka.
Jehněčí řízky s ratatouille
Opečené marinované plátky masa servírované s pečenou zeleninou.
Jehněčí s rebarborovou omáčkou
Na oleji opečené jehněčí kotletky podávané s omáčkou z rebarbory, zázvoru, bílého vína a dalších ingrediencí.
Marinované jehněčí kotlety
Orestované jehněčí kotlety marinované v česnekovém oleji s kořením.
Pikantní jehněčí plátky
Marinované jehněčí plátky zprudka opečené na oleji jako minutka.
Skopové řízky se sýrem
Jednoduchý recept na opečené plátky ze skopové kýty, zapečené se sýrem.
reklama