REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jehněčí panenka v kabátku z pancetty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Minutkově připravené kousky jehněčí panenky zabalené do pancetty a zprudka na pánvi opečené doměkka.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
200 gjehněčí panenky
4 ksplátky pancetty
2 lžičkykoření Steak chilli + šípek (Vitana)
1 lžíceoleje
sádlo nebo olej na pánev + potravinový motouz

Postup:

1. Maso omyjeme, osušíme, potřeme olejem a obalíme v koření, zabalíme do pancetty a svážeme potravinovým motouzem (pro sichr) 2. V pánvi si rozpálíme tuk a maso zprudka ze všech stran opékáme, přibližně 7 minut
3. Odložíme ho na dřevěné prkýnka na 10 min, aby se „vydýchalo“ 4. Podáváme např. s amerikami nebo třeba jen s opečenou bagetkou, výborná k tomu byla zakysanka s brusinkami.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autorka fotografie i textu: Naďa Indruchová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy