REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

hlavní jídlo

Tyrolské gröstle

V Tyrolských Alpách je tento pokrm všude, jak na svazích v restauracích, tak v podhůrských vesnicích. Najdete ho s mnoha obměnami, s vepřovým, hovězím i kachním restovaným masem. Někde přidávají do brambor majoránku, což je také výborné. Toto je jednoduchá, a mně nejvíc chutnající, varianta.

Úhoř ve vinné omáčce

Dušený úhoř zalitý omáčkou z výpeku.

Uzený jazyk s rozinkovou omáčkou

Uvařený jazyk servírovaný s omáčkou.

Vepřový bůček s jablky

V troubě upečený bůček, nakrájený na plátky a pokladený podušenými jablky.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy