ovoce ve vlastní šťávě
Borůvky ve vlastní šťávě
Sterilované borůvky spolu s cukrem ve vlastní šťávě.
Broskve ve vlastní šťávě
Spařené oloupané broskve, prosypané cukrem, podlité horkou vodou, sterilované.
Hrušky ve vlastní šťávě
Sterilované hrušky vhodné k přípravě závinů a koláčů.
Jahody ve vlastní šťávě
Mírně rozmačkané jahody, naplněné do sklenic, sterilované bez konzervantů.
Maliny ve vlastní šťávě
Maliny zasypané cukrem, sterilované.
Nastrouhaná jablka ve vlastní šťávě
Sterilování ovoce
Ostružiny “Přírodně”
Ostružiny prosypávané cukrem a sterilované.
Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě
Sterilování ovoce
Švestky ve vlastní šťávě
Sterilování ovoce podle receptu našich babiček a prababiček.
Višně ve vlastní šťávě s cukrem
Vypeckované višně naložené do cukru a šťávy z višní, sterilované.
Voňavá jablka ve vlastní šťávě
Náplň do buchet a koláčů z plátků jablek zavařených spolu s kořením.
reklama