REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nastrouhaná jablka ve vlastní šťávě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sterilování ovoce


Ingredience:
ovoce dle potřeby
zavařovací sklenice
voda

Postup:

1. Omyté ovoce oloupeme a nastrouháme na hrubo
2. Nastrouhaná jablka plníme do zavařovacích sklenic, setřeseme je
3. Sklenice uzavřeme víčky 4. Sterilujeme 50 minut při teplotě 85 °C.

Doporučení:

Používáme např. na přípravu závinu, buchet …Cukr a další koření používáme až při další spotřebě.

Poznámka:

Více viz. škola vaření: Konzervování, sterilace, zavařování.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy