REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ostružiny “Přírodně”

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ostružiny prosypávané cukrem a sterilované.


Ingredience:
zralé ostružiny
pískový cukr (na sklanici o obsahu 3,2 dl dáváme 3 lžíce cukru)

Postup:

1. Zralé ostružiny očistíme, opláchneme a necháme okapat
2. Pak je plníme do čistě vymytých skleniček a současně prosypáváme cukrem
3. Dobře uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 80 °C.

Doporučení:

Takto připravené ostružiny používáme ke zdobení pohárů, k přípravě dortů, koláčů apod.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy