REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vařené brambory ve slupce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Brambory s máslem nebo zakysanou smetanou a petrželkou.


Ingredience:
8 ksstředně velkých brambor
50 gmásla (zakysané smetany)
petrželka (pažitka)
sůl

Postup:

1. Vybereme nepoškozené bramborové hlízy a kartáčkem je omyjeme pod tekoucí vodou
2. Vaříme je o něco déle (min. 20 minut), než oloupané a nakrájené brambory
3. Vlažné brambory rozmačkáme dlaní, do vzniklé praskliny vložíme máslo nebo zakysanou smetanu a snítku petrželky nebo pažitky, osolíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy