REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sandokanovy oči

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nepečené cukroví ze sušeného mléka, kokosové hmoty, ořechové náplně a lentilek.


Ingredience:
Na světlou vrstvu:
125 gtuku omega
5 lžickokosu
4 lžícesušeného mléka
3 lžícemoučkového cukru
Na tmavou vrstvu:
4 lžícemoučkového cukru
4 lžícepudinkového prášku
125 gtuku omega
50 gkakaa
Na ořechovou náplň:
100 gmletých vlašských ořechů
50 gmoučkového cukru
50 gmásla
trochu rumu
Na dohotovení:
barevné lentilky

Postup:

1. Na světlou vrstvu rozpustíme tuk, vmícháme do něho moučkový cukr, kokos a mléko
2. Na tmavou hmotu rozpustíme tuk, vmícháme do něho moučkový cukr, kakao a pudinkový prášek
3. Na ořechovou náplň utřeme změklé máslo s moučkovým cukrem, vmícháme na jemno mleté ořechy a podle chuti rum
4. Doprostřed na dno papírových košíčků položíme lentilku, zakryjeme trochou světlé kokosové hmoty, pak přidáme ořechovou náplň a nakonec kakaovou hmotu
5. V lednici necháme pořádně ztuhnout a pak z košíčků vyklopíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy