Nepečené cukroví ze sušeného mléka, kokosové hmoty, ořechové náplně a lentilek.
Ingredience:
Na světlou vrstvu: | |
125 g | tuku omega |
5 lžic | kokosu |
4 lžíce | sušeného mléka |
3 lžíce | moučkového cukru |
Na tmavou vrstvu: | |
4 lžíce | moučkového cukru |
4 lžíce | pudinkového prášku |
125 g | tuku omega |
50 g | kakaa |
Na ořechovou náplň: | |
100 g | mletých vlašských ořechů |
50 g | moučkového cukru |
50 g | másla |
trochu rumu | |
Na dohotovení: | |
barevné lentilky |
Postup:
1. Na světlou vrstvu rozpustíme tuk, vmícháme do něho moučkový cukr, kokos a mléko
2. Na tmavou hmotu rozpustíme tuk, vmícháme do něho moučkový cukr, kakao a pudinkový prášek
3. Na ořechovou náplň utřeme změklé máslo s moučkovým cukrem, vmícháme na jemno mleté ořechy a podle chuti rum
4. Doprostřed na dno papírových košíčků položíme lentilku, zakryjeme trochou světlé kokosové hmoty, pak přidáme ořechovou náplň a nakonec kakaovou hmotu
5. V lednici necháme pořádně ztuhnout a pak z košíčků vyklopíme.