Tip na zdravou a lehkou bezmasou večeři nebo na úžasný oběd spolu s pěkným kusem třeba na grilu opečeného masa.
Ingredience:
Ingredience (na 2 porce): | |
1 kg | brambor |
50 g | strouhaného parmezánu |
Česnekový dressing Spak | |
provensálské koření | |
olivový olej | |
sůl |
Postup:
- Brambory kartáčkem vydrhneme a nakrájíme (i se slupkou) na měsíčky.
- Lehce posolíme, posypeme provensálským kořením a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů dozlatova, tj. asi 40 minut.
- Těsně předtím, než jsou měsíčky zlaté a křupavé, je posypeme parmezánem a pořádně promícháme.
- Podáváme s lehkým salátem a česnekovým dressingem jen tak, nebo i s pěkným kusem třeba na grilu opečeného masa.
Česnekový dressing Spak – Oblíbený Česnekový dressing Spak má příjemně pikantní česnekovou chuť. Kousky česneku v prémiovém českém bílém jogurtu perfektně ochutí zeleninové a těstovinové saláty. Skvěle se hodí zejména k listovému salátu, rajčatům, ředkvičkám, řapíkatému celeru, ale i k čínskému zelí. Zdravou a lehkou večeři s ním připravíte během pár minut.
Doporučená maloobchodní cena Česnekového dressingu Spak je 39,90 Kč za 250 ml.
Poznámka:Recept k článku: Léto s dressingy Spak