REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Léto s dressingy Spak

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Doplňte své letní recepty jedinečnou ingrediencí – kvalitními dressingy od Spaku. Nejen, že si usnadníte práci, ale oslníte lahodnou chutí lehkých letních pokrmů. Načerpejte inspiraci na domácí vaření a užijte si gurmánské večery i u vás doma.


Dochází vám již inspirace při vaření? Pořiďte si kvalitní pomocníky do kuchyně v podobě dressingů Spak. Skvěle doplní i obyčejný salát a vy si tak můžete užít letní slunečné dny s gurmánským prožitkem. Dressingy Spak jsou navíc opravdovou zárukou kvality. Jejich receptura je založena na prémiovém českém bílém jogurtu. Nenajdete v nich konzervační látky ani barviva a všechny jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu. Rodinná společnost Spak s tradicí již od roku 1935 vyrábí opravdu české produkty s podporou lokálních dodavatelů. Důraz je kladen na kvalitu produktů pro opravdu gurmánské zážitky.

 

Česnekový dressing Spak

Oblíbený Česnekový dressing Spak má příjemně pikantní česnekovou chuť. Kousky česneku v prémiovém českém bílém jogurtu perfektně ochutí zeleninové a těstovinové saláty. Skvěle se hodí zejména k listovému salátu, rajčatům, ředkvičkám, řapíkatému celeru, ale i k čínskému zelí. Zdravou a lehkou večeři s ním připravíte během pár minut.

Doporučená maloobchodní cena Česnekového dressingu Spak je 39,90 Kč za 250 ml.

 

Recepty k článku se objeví po kliknutí na jeho název nebo fotografii!

 

 

Bylinkový dressing Spak

Lahodná kombinace voňavých bylin v jogurtovém základu je skvělým doplňkem lehkých letních pokrmů. Svěží chuť tohoto dressingu se výborně hodí k pestré škále jídel. Zamilujete si ho nejen pro jeho univerzálnost a jednoduché použití, ale i pro jeho opravdovou kvalitu. Základem Bylinkového dressingu Spak je prémiový český bílý jogurt.

Doporučená maloobchodní cena Bylinkového dressingu Spak je 39,90 Kč za 250 ml.

 

 

Americký dressing Spak

Lahodná receptura Amerického dressingu Spak je jemně pikantní. Chuť jemného kvalitního kečupu v kombinaci s kvalitním jogurtovým základem se perfektně hodí na dochucení nejrůznějších salátů. Americkým dressingem Spak rychle dochutíte míchanou čerstvou i vařenou zeleninu či vařené luštěniny. Skvěle doplní čekanku, ředkvičky i květák. Nebojte se ho však přidat ani do lehkého těstovinového salátu.

Doporučená maloobchodní cena Amerického dressingu Spak je 39,90 Kč za 250 ml.

 

 

Francouzský dressing Spak

Lahodný Francouzský dressing Spak je vyrobený z prémiového českého bílého jogurtu a francouzské hořčice. Využijete ho jak v salátech z čerstvé zeleniny, tak při přípravě těstovinových salátů, které si můžete vzít třeba s sebou do práce. Díky jemné chuti francouzské hořčice Francouzský dressing Spak skvěle doplní i uzeniny či maso.

Doporučená maloobchodní cena Francouzského dressingu Spak je 39,90 Kč za 250 ml.

 

 
Výrobky značky Spak jsou i díky dlouhodobému působení na českém trhu a velké oblibě u zákazníků k dostání ve většině maloobchodních prodejen.

 

Poznámka redakce:

Historie tradiční rodinné rakouské společnosti Spak sahá do roku 1935, kdy byla ve Vídni založena Fritzem Spakem, otcem dnešního majitele pana Hanse Petera Spaka. V roce 1990 byla otevřena pobočka společnosti v České republice v šumavském městě Sušice (jednalo se o první zahraniční akvizici v ČR) a následně zde vznikl také výrobní závod. Ve společnosti nyní pracuje více než 150 zaměstnanců a firma je tak jedním z významných regionálních zaměstnavatelů. V posledních letech společnost investovala desítky milionů korun do rozšíření a modernizace výrobní technologie. Spak nabízí širokou paletu výrobků v různých baleních. Na prvním místě je však v každém případě kvalita surovin a vždy, pokud to je možné, podporuje Spak lokální dodavatele. Značka si našla cestu do malých obchodů, stejně jako do velkých hypermarketů. Výrobky společnosti Spak jsou rovněž již řadu let exportovány, a to převážně na západoevropské a zámořské trhy. Více informací na Facebooku či Instagramu spakmasmak.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

20 nejlepších receptů na džemy a marmelády

Džem má řidší konzistenci a většinou obsahuje celé kousky ovoce. Marmeláda je tužší a připravujeme ji z hodně vyzrálého ovoce, které buď prolisujeme strojkem na ovoce, nebo rozmixujeme a propasírujeme přes síto. Takže stručně: džem se vaří z celého nebo na kousky nakrájeného ovoce, základem marmelády je ovocný protlak (prolisované ovoce). Ale dost teorie! Přinášíme vám ty nejlepší recepty na džemy a marmelády z naší databáze. Tady jsou.

číst dále ...

Snídaňové kaše na každý den

Pět pracovních dní v týdnu, 5 inspirací pro milovníky kaší. Protože není nic lepšího než začít hektické ráno zdravou bombou, která vám dá energii do celého dne.

číst dále ...

Vinařské stezky a cyklostezky

Teplé letní počasí přímo vyzývá k pohybu a aktivně strávenému času. Za vínem, sportem a nádhernou přírodou se vydejte na jižní Moravu, kde najdete několik vinařský stezek a cyklostezek. Tato unikátní 1 200 km dlouhá síť značených cyklostezek protkává území všech jihomoravských vinařských podoblastí. Trasy jednotlivých okruhů jsou perfektně zpracovány do map s informacemi o jejich délce, výškovém profilu a stavu povrchu. Nenechte krásy Moravy dlouho čekat a vydejte se vstříc krásám přírody a vína.

číst dále ...

Kulaté 3D dorty – veselé i elegantní, každý si najde ten svůj

Pomalu ubíhající karanténu jsme si krátili pečením a vařením, a tak není divu, že už nás klasické dorty začaly trochu nudit. Pokud zrovna chystáte oslavu, inspirujte se našimi zábavnými 3D dorty. Všechny jsou kulaté, a přitom každý úplně jiný.

číst dále ...

Hranolky mají svůj den, co o nich víte?

13. červenec je celosvětově známý jako Mezinárodní den hranolek (Fête de la Frite). Tento zvláštní den vznikl v roce 1977, kdy se pan André Desboise a lovecká společnost Sulignat rozhodli uspořádat slavnostní den a pozvat obyvatele vesnice a majitele okolních panství. V tento den připravili 10 kg hranolků, následující rok se rozhodli pro velký úspěch akci opakovat a tak vznikl Fête de la Frite. Od roku 2015 oslavy provází tematické průvody, historické hry a soutěže o nejlepší hranolky. V Belgii se tento svátek slaví 14. července a ve zbytku světa připadá na 13. července. Ale celosvětově nejznámější hranolky jsou ty z McDonald´s.

číst dále ...

Tančící, Teddy i Zlatý: Mezinárodní den gumových medvídků je po roce opět tu

Léto je tu a s ním i prázdniny plné zábavy. Zpestřete si tyto dny a 15. července oslavte Mezinárodní den gumových medvídků, kteří se po generace těší oblibě po celém světě. Významný je tento rok především pro Haribo, největšího výrobce želatinových bonbonů, které letos slaví 100 let od svého založení. Znáte všechny medvídky, kteří patří do jeho rodiny?

číst dále ...

Ryba je perfektní surovina na léto. Víte, jak na ni?

Dříve lidi jedli vše, co vypěstovali nebo ulovili. Jednou z nejdůležitějších potravin byla právě ryba. Výzkumy potvrzují, že všichni, kteří je pravidelně konzumují, vykazují lepší zdravotní stav než ti, kteří se jim vyhýbají. Češi bohužel patří spíše do té druhé skupiny. Nesníme ani čtvrtinu evropského ročního průměru. Přitom kvalita našich ryb je opravdu vysoká. Své TOP postavení si u nás udržuje tradiční kapr. O sladkovodních rybách prozradil Akademii kvality mnoho zajímavostí Ing. Martin Urbánek, Ph.D., zástupce ředitele Rybářského sdružení České republiky.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy