REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Léto s dressingy Spak

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Doplňte své letní recepty jedinečnou ingrediencí – kvalitními dressingy od Spaku. Nejen, že si usnadníte práci, ale oslníte lahodnou chutí lehkých letních pokrmů. Načerpejte inspiraci na domácí vaření a užijte si gurmánské večery i u vás doma.


Dochází vám již inspirace při vaření? Pořiďte si kvalitní pomocníky do kuchyně v podobě dressingů Spak. Skvěle doplní i obyčejný salát a vy si tak můžete užít letní slunečné dny s gurmánským prožitkem. Dressingy Spak jsou navíc opravdovou zárukou kvality. Jejich receptura je založena na prémiovém českém bílém jogurtu. Nenajdete v nich konzervační látky ani barviva a všechny jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu. Rodinná společnost Spak s tradicí již od roku 1935 vyrábí opravdu české produkty s podporou lokálních dodavatelů. Důraz je kladen na kvalitu produktů pro opravdu gurmánské zážitky.

 

Česnekový dressing Spak

Oblíbený Česnekový dressing Spak má příjemně pikantní česnekovou chuť. Kousky česneku v prémiovém českém bílém jogurtu perfektně ochutí zeleninové a těstovinové saláty. Skvěle se hodí zejména k listovému salátu, rajčatům, ředkvičkám, řapíkatému celeru, ale i k čínskému zelí. Zdravou a lehkou večeři s ním připravíte během pár minut.

Doporučená maloobchodní cena Česnekového dressingu Spak je 39,90 Kč za 250 ml.

 

Recepty k článku se objeví po kliknutí na jeho název nebo fotografii!

 

 

Bylinkový dressing Spak

Lahodná kombinace voňavých bylin v jogurtovém základu je skvělým doplňkem lehkých letních pokrmů. Svěží chuť tohoto dressingu se výborně hodí k pestré škále jídel. Zamilujete si ho nejen pro jeho univerzálnost a jednoduché použití, ale i pro jeho opravdovou kvalitu. Základem Bylinkového dressingu Spak je prémiový český bílý jogurt.

Doporučená maloobchodní cena Bylinkového dressingu Spak je 39,90 Kč za 250 ml.

 

 

Americký dressing Spak

Lahodná receptura Amerického dressingu Spak je jemně pikantní. Chuť jemného kvalitního kečupu v kombinaci s kvalitním jogurtovým základem se perfektně hodí na dochucení nejrůznějších salátů. Americkým dressingem Spak rychle dochutíte míchanou čerstvou i vařenou zeleninu či vařené luštěniny. Skvěle doplní čekanku, ředkvičky i květák. Nebojte se ho však přidat ani do lehkého těstovinového salátu.

Doporučená maloobchodní cena Amerického dressingu Spak je 39,90 Kč za 250 ml.

 

 

Francouzský dressing Spak

Lahodný Francouzský dressing Spak je vyrobený z prémiového českého bílého jogurtu a francouzské hořčice. Využijete ho jak v salátech z čerstvé zeleniny, tak při přípravě těstovinových salátů, které si můžete vzít třeba s sebou do práce. Díky jemné chuti francouzské hořčice Francouzský dressing Spak skvěle doplní i uzeniny či maso.

Doporučená maloobchodní cena Francouzského dressingu Spak je 39,90 Kč za 250 ml.

 

 
Výrobky značky Spak jsou i díky dlouhodobému působení na českém trhu a velké oblibě u zákazníků k dostání ve většině maloobchodních prodejen.

 

Poznámka redakce:

Historie tradiční rodinné rakouské společnosti Spak sahá do roku 1935, kdy byla ve Vídni založena Fritzem Spakem, otcem dnešního majitele pana Hanse Petera Spaka. V roce 1990 byla otevřena pobočka společnosti v České republice v šumavském městě Sušice (jednalo se o první zahraniční akvizici v ČR) a následně zde vznikl také výrobní závod. Ve společnosti nyní pracuje více než 150 zaměstnanců a firma je tak jedním z významných regionálních zaměstnavatelů. V posledních letech společnost investovala desítky milionů korun do rozšíření a modernizace výrobní technologie. Spak nabízí širokou paletu výrobků v různých baleních. Na prvním místě je však v každém případě kvalita surovin a vždy, pokud to je možné, podporuje Spak lokální dodavatele. Značka si našla cestu do malých obchodů, stejně jako do velkých hypermarketů. Výrobky společnosti Spak jsou rovněž již řadu let exportovány, a to převážně na západoevropské a zámořské trhy. Více informací na Facebooku či Instagramu spakmasmak.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Nejlepší pomocníci do kuchyně pro profesionální i domácí použití

Plnička klobás Kdo by neměl rád klobásy. Směs na dobrou klobásu je opravdu jednoduché vyrobit, jelikož se skládá pouze z kvalitního mletého masa libového i tučného a různých směsí koření. Dá se vyrobit v podstatě s jakékoliv masa i ze směsi různých druhů. Zásadním problémem při přípravě klobás a jitrnic je ale plnění klobás. Špatně se odhaduje množství směsi tak, aby v klobáse nebyly vzduchové bubliny a zároveň aby nepraskla. V tom pomůže plnička klobás, která je určená do profesionální kuchyně, ale i na domácí výrobu. Ocení ji každý zejména během zabíjačky, kdy se připravují jelita a jitrnice opravdu ve […]

číst dále ...

Oblíbený letní dezert třikrát jinak. Kouzlete s ovocem!

Připravte si na odpolední posezení s přáteli lahodný a svěží zákusek, díky kterému z vás bude hvězda každé domácí party. Kombinace křupavého těsta s nadýchaným krémem a letním ovocem vás svou chutí i vůní spolehlivě dostane do prázdninové nálady. Přinášíme hned tři recepty na pečenou i nepečenou variantu.

číst dále ...

Nastává období slaďoučkých malin, vyzkoušejte je v originálních receptech

Léto je v plném proudu a konečně je k dostání lokální ovoce, na které jsme všichni tak dlouho čekali. Maliny – tyto šťavnaté bobulky jsou výborné samy o sobě, ale co je tentokrát zkusit ještě jinak? Propojte jejich perfektní sladkokyselou chuť s jinými ingrediencemi a překvapte své nejbližší během večerního posezení na terase pokrmy s neotřelými kombinacemi.

číst dále ...

Fenomén jménem Cava

Španělská cava se začíná čím dál častěji objevovat v hledáčku českých milovníků šumivých vín, a po boomu italského prosecca se i ona možná dočká své zasloužené chvilky slávy u nás. Cava, stejně jako Champagne, smí pocházet pouze ze zákonem určených oblastí, kterých je osm, přesto 95 % výroby sídlí v oblasti Penedes.

číst dále ...

Sezóna rajčat v plném proudu. Ponechte si jejich výtečnou chuť po celý rok

Konec srpna vždy znamená jediné – sezóna rajčat se bude blížit do finále. Pokud toužíte po tom, abyste si jejich výtečnou chuť ponechali i o něco déle, můžete se pokusit o výrobu domácího kečupu, pesta nebo oblíbených sušených rajčat. Přinášíme tipy na recepty, které budete milovat. Dbejte ale na to, abyste pro své dobroty vybírali kvalitní suroviny.

číst dále ...

Chuť moře se vrací. V září zahajuje třetí ročník festivalu Prague Mussel Week

Hlavní město v září hostí třetí ročník úspěšného food festivalu Prague Mussel Week, který přiveze do Česka chuť moře a celkem 23 tun holandských slávek. Milovníkům dobrého jídla se nabízí příležitost ve dnech 13. až 19. 9. ochutnat pokrmy z čerstvě nalovených mušlí ve více než sedmdesáti vybraných restauracích. Na webových stránkách akce si zájemci mohou vygenerovat voucher, se kterým lze využít 1+1 porci slávek zdarma.

číst dále ...

Kofi-Kofi: Budování franšízingových poboček nám dává smysl

Milovníkům kávy asi netřeba představovat společnost Kofi-Kofi. Ostatní možná zbystří, když napovíme, že se jedná o mobilní stánky s kávou, které jsou v retro stylu a obslouží vás v nich mladí usměvaví studenti. Letos v srpnu to bude 10 let, kdy do ulic Brna vyjel první KofiTruck. Následovala Praha, Olomouc, Plzeň a také Znojmo. O tom, jak celý projekt vznikl jsme si povídali s jedním ze zakladatelů, Igorem Slavíkem.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy