REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Valentýnská oslava podle Josefa Maršálka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Svatý Valentýn, svátek lásky a všech zamilovaných! Chcete svou lásku naprosto dostat? Neotřelý dezert, cukrovinka či lahev dobrého vína je sázka na jistotu!


Představujeme cukrovinky sladké jako vaše láska od našeho milovaného cukráře Josefa Maršálka!

Co jiného naservírovat svému milovanému protějšku než aromatickou maracuju snoubící se s exotickou tonkou a mangem či doma kandované plátky mandarinek v růžové vodě nebo karamelky z malin a granátového jablka? Anebo raději klasiku v novém kabátě ve formě mini indiánků z jasmínového čaje? A ke sklence sladkého vína do vany plné afrodiziakální pěny určitě patří naše sušenky cantuccini s levandulí a mandlemi.

Ólala, že je to přesně to pravé?

 

 

Tak zde jsou recepty:

 

Slavnostní přípitek na vaši lásku!

K oslavě lásky k dezertům od Josefa Maršálka se náramně hodí skvělé růžové perlivé víno z oblíbeného českého vinařství Vinselekt Michlovský.

 

Charmat de Vinselekt, brut

Růžové víno vyrobené metodou charmat, kdy sekundární kvašení probíhá v nerezových tlakových nádobách. Aroma dozrávajícího peckového a drobného červeného ovoce doprovází v chuti lehké brusinkovo-vanilkové tóny s peckovo-autolýzovým závěrem.

Obsah: 0,75l, Cena: 198 Kč,

Zakoupíte na www.michlovsky.com

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Tradiční české vánoční recepty na sladké pečivo, moučníky a dezerty, TOP výběr těch nejlepších receptů

Výběr známých, ale i méně známých, tradičních českých vánočních receptů na sladké pečivo, moučníky a dezerty z receptářů našich babiček a prababiček. TOP výběr těch nejoblíbenějších receptů z databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz najdete pěkně na jednom místě, stačí kliknout na nadpis nebo fotku v tomto příspěvku! Přejeme vám velkou pohodu strávenou ve vašich provoněných kuchyních při přípravě úžasných voňavých vánočních dobrot třeba právě podle našich vyzkoušených receptů.

číst dále ...

Originální jogurtové vánoční cukroví

Linecké, vanilkové rohlíčky, vosí hnízda… To je česká vánoční klasika, která nikdy nezklame. Napadlo vás ale, že byste přidali do vánočního cukroví také jogurt? Vyzkoušejte, stojí to za to! Dva rychlé a jednoduché recepty pro vás nachystala česká mlékárna Hollandia ve spolupráci s juniorskou sekcí Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

číst dále ...

Veselé a voňavé – dva tipy na horké vánoční nápoje

Provoňte si vánoční svátky tradiční skořicovou a medovou vůní. Připravte si horké drinky s nejprodávanější americkou whiskey Jack Daniel’s a užijte si kouzlo Vánoc i oslavy Silvestra stylově.

číst dále ...

Mák netradičně v tradičním cukroví

Rohlíčky, pusinky, perníčky…synonyma pro Vánoce, které nechybí snad na žádném vánočním stole. Ale i klasu lze trochu ozvláštnit. Hned budete mít o další druh cukroví víc. Tou tajnou ingrediencí je mák. Vyzkoušejte ten český modrý nebo bílý, který chutí připomíná spíše oříšky.

číst dále ...

Soutěž Svačina roku s Rio Mare vyhrála kuchařka z Havířova

Praha, 5. prosince 2019 – Vítězkou 7. ročníku celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare se stala Natálie Svobodová z Hotelové školy a Obchodní akademie Havířov. Za první místo si mladá kuchařka odnesla cenu v hodnotě 7 000 Kč. Ve velkém finále se 4. prosince v gastronomickém studiu Chefparade+ proti sobě postavilo 15 nejlepších mladých kuchařů z celé České republiky, kteří soutěžili o ceny v hodnotě 45 000 Kč. Budoucí kuchaři měli za úkol připravit moderní a zdravou svačinu. Hlavní surovinou pro případu soutěžních receptů byly rybí produkty značky Rio Mare.

číst dále ...

O chlup zdravější Vánoce

Vánoce jsou čas hodování a setkávání se s blízkými i přáteli. Nechte se inspirovat a obměňte letos svůj tác s cukrovím. Připravte rodině i návštěvám originální, a především zdravější cukroví. Můžete své hosty nechat hádat, z čeho jsou lahodné kuličky i zdánlivé linecké cukroví připraveno. Uvidíte, že budou překvapeni.

číst dále ...

Fenomén jménem hranolka

Díky zámořským objevům Kryštofa Kolumba se z Jižní Ameriky dostaly brambory do Evropy – a o pár století později Evropané na oplátku zase přivezli Američanům hranolky… Smažená pochoutka je dnes neodmyslitelnou součástí jídelníčku a znají ji lidé po celém světě.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy