s masem, s uzeninou
Domácí tortellini plněné trhaným kuřecím masem, česneková omáčka, pomerančový přeliv
Originální recept od Pavla Berkyho, známého módního návrháře a nadějného kuchaře, který právě bojuje v soutěži MasterChef Česko.
Halloweenské prsty z párků
Jednoduchý halloweenský předkrm nebo snídaně. Tenké párky ozdobené mandlí, servírované pokapané kečupem, měli by vypadat jako strašidelné prsty potřísněné krví.
Hovězí ovar
Hovězí zadní maso nebo kližka vařené v tlakovém hrnci s cibulí do změknutí, podávané například s křenem nebo hořčicí.
Morek vařený s topinkami
Z hovězích morkových kostí vytažený morek, ochucený a servírovaný na topinkách.
Párek v rohlíku
Klasické české párky v rohlíku připravené v domácích podmínkách bez speciálních udělátek na tuto dobrotu.
Rizoto s hráškem a chorizem
Rizoto s vložkou slaniny, šalotky, česneku, hrášku a chorizo klobásy.
Šunka s karí omáčkou
Plátky šunky ohřáté v páře, přelité karí omáčkou a pokladené vařenými jablky.
Těstovinová rýže s kuřecím masem
Uvařená těstovinová rýže smíchaná s opečeným kuřecím masem, strouhaným parmazánem, špenátem a bazalkou, přelitá zálivkou.
Utopená kukuřice
Kukuřice povařená s paprikami, klobásou, rajčaty a dalšími ingrediencemi.
reklama