REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Párek v rohlíku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Klasické české párky v rohlíku připravené v domácích podmínkách bez speciálních udělátek na tuto dobrotu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 kstenké párky bez střívka, nebo s jedlými střívky
4 ksklasické, pokud možno rovné, čerstvé rohlíky
hořčice
kečup
(tatarská omáčka, chilli omáčka)

Postup:

1. Párky dáme do studené vody a nádobu postavíme na zdroj tepla, pozvolna je zahříváme, aby byly párky teplé, ale přitom nám nepopraskaly
2. Z rohlíku odřízněte z jedné strany konce, rukojetí vařečky vyrobíme v každém rohlíku otvor na párky, pečivo nahřejeme v troubě
3. Do každého rohlíku stříkneme podle chuti kečup, hořčici, případně i tatarskou omáčku, nebo kečup nahradíme chilli omáčkou, záleží na chuti strávníka, zasuneme párek a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy