REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí ovar

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hovězí zadní maso nebo kližka vařené v tlakovém hrnci s cibulí do změknutí, podávané například s křenem nebo hořčicí.


Ingredience:
800 ghovězího masa (zadní bez kosti nebo pěkná kližka)
2 kscibule
sůl

Postup:

1. Hovězí maso očistíme, omyjeme a vložíme do studené vody tak, aby bylo ponořené
2. Vaříme v tlakovém hrnci 40 minut
3. Před dovařením vývar osolíme podle chuti
4. Vařené maso nakrájíme na plátky a podáváme.

Doporučení:

Podáváme s křenem nebo hořčicí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy