ostatní
Ašchábádská okroška
Studená polévka z Uzbekistánu.
Kirgizský guláš
Guláš z vepřového masa z plece, arašídových oříšků, cibule, česneku …
Kuře tahitské
Naporcované kuře, grilované na roštu grilu potírané pikantní tahitskou omáčkou.
Polévka charčo
Gruzínský recept na chutnou hutnou polévku z hovězího masa, rýže, rajského protlaku a dalších ingrediencí.
Příprava chlebového kvasu
Kvas používaný v moldavské kuchyni jako ingredience k dalšímu vaření.
Slepičí zama
Moldavská slepičí polévka s vložkou rýže, zeleniny a chlebového kvasu.
Šurpa
Recept původem z Uzbekistánu na polévku z vařeného hovězího masa nakrájeného na kostičky, cibule, brambor, mrkve, vývaru z kostí, rajčatové šťávy, másla a koření.
reklama