REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ašchábádská okroška

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená polévka z Uzbekistánu.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
3 dclkefíru zředěného vodou (3:1)
100 guvařeného hovězího masa
60 gzelených okurek
30 gzelené cibule
20 ghusté smetany
5 gkopru
1/2 ksvajíčka uvařeného na tvrdo
sůl

Postup:

1. Vařené maso, okurky, cibuli, vajíčko a kopr nakrájíme nadrobno
2. Všechny ingredience zamícháme do zředěného kefíru
3. Okrošku dáme do ledničky dobře vychladit.

Doporučení:

Před podáváním můžeme přidat do polévky kousky ledu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy