REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka charčo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Gruzínský recept na chutnou hutnou polévku z hovězího masa, rýže, rajského protlaku a dalších ingrediencí.


Ingredience:
500 ghovězího masa (hovězí přední)
50 grýže
3 ksstroužky česneku
1 ksvelké cibule
2 lžícerajského protlaku
zelená petrželka
mletý černý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na malé kostky, vložíme do studené vody, rychle přivedeme do varu a potom asi 60 minut vaříme na mírném ohni
2. Do polévky přidáme drobně nakrájenou cibuli, česnek utřený se solí a spařenou rýži
3. Vaříme do změknutí rýže, pak přimícháme rajský protlak, znovu povaříme
4. Nakonec polévku osolíme, dochutíme pepřem a nasekanou zelenou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy