REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

maso, s masem, uzeninou

Bánh Mi

Vietnamské bagety připravované na grilu, plněné karbanátky, zeleninou a pikantní omáčkou. Recept ze seriálu TV Prima Ohnivé kuře.

Falešná husí játra

Takto připravená játra vepřová nebo kuřecí chutnají podobně jako játra husí a přitom vyjdou levněji.

Krůtí chlebíček

Masová nádivka upečená ve formě na biskupský chlebíček, obložená anglickou slaninou, prokládaná plátky masa, vejci a ochucenou masovou směsí.

Kuřecí roláda servírovaná za studena

Roláda z kuřecích prs obložená anglickou slaninou, naditá ochuceným kuskusem, upečená v troubě doměkka, servírovaná za studena, s čerstvým pečivem, listovým nebo zeleninovým salátem, s grácií a láskou …

Minisekaná v listovém těstě

Čtverce listového těsta naplněné ochucenou sekanou a karamelizovanou cibulkou, posypané sezamem, upečené dozlatova.

Párky v listovém těstě servírované ve formě špízů

Na malé kousky nakrájené párky, zabalené do listového těsta a upečené v troubě dozlatova, servírované jako špízy.

Roastbeef v housce

Velká dobrota! Nejprve den marinovaný roštěnec, upečený v troubě, pak vychlazený v lednici zatížený, servírovaný na tenké plátky na pečivu spolu s dalšími dobrotami. Recepty podle šéfkuchaře Jana Punčocháře.

Rostbíf v BIO kvalitě

Rostbíf je skvělý jak teplý, například s rýží nebo hranolky (podobně, jak podáváme pečeni), tak servírovaný za studena, například na čerstvém pečivu spolu se salátem a nějakým dobrým dipem či majonézou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy