maso, s masem, uzeninou
Bánh Mi
Vietnamské bagety připravované na grilu, plněné karbanátky, zeleninou a pikantní omáčkou. Recept ze seriálu TV Prima Ohnivé kuře.
Falešná husí játra
Takto připravená játra vepřová nebo kuřecí chutnají podobně jako játra husí a přitom vyjdou levněji.
Krůtí chlebíček
Masová nádivka upečená ve formě na biskupský chlebíček, obložená anglickou slaninou, prokládaná plátky masa, vejci a ochucenou masovou směsí.
Kuřecí roláda servírovaná za studena
Roláda z kuřecích prs obložená anglickou slaninou, naditá ochuceným kuskusem, upečená v troubě doměkka, servírovaná za studena, s čerstvým pečivem, listovým nebo zeleninovým salátem, s grácií a láskou …
Minisekaná v listovém těstě
Čtverce listového těsta naplněné ochucenou sekanou a karamelizovanou cibulkou, posypané sezamem, upečené dozlatova.
Párky v listovém těstě servírované ve formě špízů
Na malé kousky nakrájené párky, zabalené do listového těsta a upečené v troubě dozlatova, servírované jako špízy.
Roastbeef v housce
Velká dobrota! Nejprve den marinovaný roštěnec, upečený v troubě, pak vychlazený v lednici zatížený, servírovaný na tenké plátky na pečivu spolu s dalšími dobrotami. Recepty podle šéfkuchaře Jana Punčocháře.
Rostbíf v BIO kvalitě
Rostbíf je skvělý jak teplý, například s rýží nebo hranolky (podobně, jak podáváme pečeni), tak servírovaný za studena, například na čerstvém pečivu spolu se salátem a nějakým dobrým dipem či majonézou.
reklama